Få krop og sjæl i balance med akupunktur

 • akupunktur dame
 • akupunktur overblik
 • akupunktur
 • akupunktur2
 • akupunktur3

Akupunktur er en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin (TKM), som er en yderst brugt behandlingsform, der er startet for flere tusinde år siden i Kina. Akupunktur virker meget kort fortalt på menneskets energibaner, kaldet meridianer, der er fordelt over hele kroppen.

På meridianerne ligger mange forskellige akupunkturpunkter, disse kan stimuleres med nåle, der enten afgiver eller modtager en lille strømspænding, hvor ved sygdom og ubalance i kroppen fjernes. Akupunktur genopretter således kroppens normale energibalance, så du vil føle en fornyet energi.

Meridianerne, som der arbejdes med ved akupunktur, har et meget kompleks og fintfølende samspil med alle organerne. Man kan billedligt betragte meridianerne som f.eks. Danmarks motorveje, der forbinder landets mange byer, som derved er vigtige for at få det hele til at virke.

Vi tager lige et lille tænkt eksempel: Fisk fanget i Nordsøen er på vej fra Esbjerg mod København via motorvejen i en stor kølebil. Der er sket et større trafikuheld på Storebæltsbroen, så trafikken er stoppet helt op. Hvad betyder det? Kunder på Fisketorvet i København kan ikke købe den mad de ønsker, lad os antage, at de kun kan lide fisk. Dvs. at kunderne må gå sultne i seng, indtil nye forsyninger når frem.

Hvis denne blokering havde været i en meridianbane i kroppen, kunne en registreret akupunktør have fjernet den, meget hurtigt med akupunktur og problemet var løst. Ubalancer af energistrømme i meridianbanerne vil forårsage negative symptomer i kroppen, med sygdom til følge, som akupunktøren går ind og retter op på med behandlinger.

Akupunktur er en meget anerkendt behandlingsform i store dele af verden. I Kina er det normalt, at der bruges akupunktur på hospitalerne til behandling af forskellige sygdomme.

Tilskudsmuligheder til akupunktur behandling kan læses her

Se klinikken og lokale faciliteterne hvor der behandles

Se klinikkens anmeldelser fra klienter på Trustpilot

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det igennem vores online bookingsystem her.Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

 •  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 •  +45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur

Vær social

 

 

 

 

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

 • Klinik åbningstider
  Mandag 08.00 - 18.00
  Onsdag 10:00 - 19.00
  Fredag 08:00 - 18.00