Støt og optimer dit immunforsvar

 • immunforsvar
 • immunforsvar1
 • immunforsvar2

Optimer og støt dit immunforsvar effektivt med akupunktur

Immunforsvaret er en nødvendighed for at mennesket kan overleve diverse sygdomme. Kritisk sygdom er der rigtig mange mennesker, der bliver ramt af i dag. Styrkelse og støttebehandling af dit immunforsvar kan hjælpe din krop med bedre at forebygge kommende sygdomsangreb.

Mange går rundt med et lavt immunforsvar, der giver et dårligt helbredet med f.eks. influenza eller andre infektioner der kommer tilbage igen og igen. Akupunktur er god til at få optimer og styrke dit immunforsvaret, så sygdom igen bliver holdt fra døren.

Vores immunforsvar svækkes over tid af f.eks. alder, alkohol, tobak, forurening og langvarig stress, der er en markant negativ faktor for kroppen. Det har du mulighed for selv at være med til at ændre.

Behandling: Støt og optimer dit immunforsvar effektivt med akupunktur

Ved behandling af immunforsvaret bliver kroppens eget forsvar styrket væsentligt, så sygdomme bedre og hurtigere kan blive bekæmpet. At optimerer og effektivt støtte kroppens eget immunforsvar kræver individuel behandling. 

Immunforsvars behandling tager 45-60 minutter og skal gentages 2 gange om ugen, for at opnå den maximale effekt. Efterfølgende behandling er normalt 1 gang om ugen, til sygdommen er væk eller inde i en stabil fase.

Har du problemer med et nedsat immunforsvar og et dårligt helbred, så ring på tlf. 30 48 11 00 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden. Så kan vi få en snak om hvordan du kan få styrket dit immunforsvar og genvinde overskud i hverdagen.

Klinikken kan kontaktes via telefonen og mail eller igennem vores online booking. Ved booking første gang vælges der akupunktur behandling inkl. samtale.

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

 •  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 •  +45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur

Vær social

 

 

 

 

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

 • Klinik åbningstider
  Mandag 08.00 - 18.00
  Tirsdag kun efter personlig aftale
  Onsdag 10:00 - 19.00
  Torsdag kun efter personlig aftale
  Fredag 08:00 - 18.00