Søvnproblemer? Prøv akupunktur

 • søvnproblemer1
 • søvnproblemer2

Søvnproblemer opstå af mange forskellige årsager, det hænger oftest sammen med stress og/eller depression. Søvnproblemer er ofte begrundet med sorg eller spekulationer og nervøsitet f.eks. op til en eksamen eller større individuelle præstationer. 

De kroniske søvnproblemer er som regel forårsaget af langvarige stress tilstande, psykiske lidelser, energimangel eller smerterelaterede sygdomme.

Akupunktur et meget effektivt alternativ mod søvnproblemer

Akupunktur er effektiv til behandling af søvnløshed f.eks. hvis der er problemer med indsovningen eller gennemsovningen, da den kan stimulere kroppen på flere fronter samtidig. Akupunkturen kan f.eks. fjerne uro og nervøsitet, smerter og stressrelaterede tilstande, som er med til at forværre dine søvngener.

Efter behandling med akupunktur kan du sove igennem på naturlig vis, da den onde cirkel brydes under akupunkturbehandlingerne.

Døjer du med søvnløshed og træthed, så kontakt klinikken på Frederiksberg i hjertet af København så tager vi en snak om hvordan jeg som erfaren akupunktør kan gve dig et godt alternativ til en bedre nattesøvn.

Klinikken kan kontaktes via telefonen eller igennem vores online booking. Benytter du online booking skal der vælges akupunktur behandling inkl. samtale første gang.

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

 •  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 •  +45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur

Vær social

 

 

 

 

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

 • Klinik åbningstider
  Mandag 08.00 - 18.00
  Tirsdag kun efter personlig aftale
  Onsdag 10:00 - 19.00
  Torsdag kun efter personlig aftale
  Fredag 08:00 - 18.00