Akupunktur mod stress og udbrændthed

 • stress udbrændthed3
 • stress udbrændthed2

Stress og udbrændthed er en af de største folkesygdomme i den vestlige verden, som kan ramme os alle. Stress opstår som følge af vores hektiske og fortravlede samfund. Stress kan i ekstreme tilfælde være livstruende og invaliderende, hvis den står på over længere tid.

Stress over en kort periode gør ingen skade på kroppen, men har du haft stress i en længere periode, har det konsekvenser for dit helbred.

Følgende symptomer kan være tegn på længerevarende stress: søvnløshed, svigtende koncentration, manglende energi, spændinger i kroppen og muskelsmerter, angst, hovedpine eller uro i kroppen.

Den værste fare ved langvarig stresspåvirkning er, at immunforsvaret bliver gevaldigt reduceret og ødelagt, denne negative påvirkning kan give udslag i kritisk sygdom f.eks. infektionssygdomme.

Akupunktur behandling af stress

Stressudbrændthed og depression behandles effektivt med akupunktur, hvor akupunktøren går ind og stabiliserer de områder, hvor der er ubalancer i kroppen. Behandlingsresultaterne imod stress og lignende sygdomme er gode. At akupunkturbehandling er så effektiv, er fordi den starter en selvhelbredelsesproces i kroppen. Stress behandling med akupunktur hjælper dig til at få en bedre hverdag, med mere ro i kroppen.

Kontakt os i klinikken på Frederiksberg i hjertet af København for en samtale om hvordan vi kan hjælpe dig af med stressen. Klinikken kan kontaktes via telefonen eller igennem vores online booking. Benyttes der online booking skal der vælges akupunktur behandling inkl. samtale første gang.

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det igennem vores online bookingsystem her.Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

 •  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 •  +45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur

Vær social

 

 

 

 

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

 • Klinik åbningstider
  Mandag 08.00 - 18.00
  Onsdag 10:00 - 19.00
  Fredag 08:00 - 18.00