Få effektiv akupunktur mod din træthed

 • træthed
 • træthed1
 • træthed2

Få et højt energiniveau, start akupunktur behandling nu

Træthed i kroppen kan skyldes flere ting. Fysisk træthed ses ofte, hvis man er belastet udover det normale i en længere periode og lider af energimangel f.eks. ved ekstra arbejde, projekter eller eksamen.Trætheden forsvinder i de fleste tilfælde af sig selv igen uden behandling.

Derimod er træthed i kombination med stress en så hyppigt forekommende tilstand, at man slet ikke kan forestille sig omfanget i dagens Danmark. Har trætheden eller udbrændtheden været til stede i en længere periode, bør det behandles.

Før, under og efter forløbet af f.eks. en cancer sygdom opleves næsten altid meget store problemer med træthed, der kan skyldes diverse kemoterapi- og/eller strålebehandlinger, foretaget i det offentliges sygehusregi.

Psykisk træthed er også en markant faktor, der ofte spiller en væsentlig rolle, når dit energimæssige overskud mangler i hverdagen. Trætheden kan altså have mange forskellige kombinationer at have sit udspring fra, ofte flere på samme tid. Det gør det lidt svært, selv at bearbejde situationen, da man ikke er lige så skarp og objektiv i sin vurdering af problemstillingen.

Effektiv behandling af træthed med akupunktur

Akupunktur er særdeles god til behandling af ovenstående kombinationer af træthed, udbrændthed og manglende energi i hverdagen. Akupunktur fjerner trætheden og normaliserer de ubalancer, der er i kroppen, hvorefter energiniveauet begynder at stige. Behandlingen virker både på det fysiske og på det mentale plan.

Har du mangel på energi og overskud i hverdagen, så ring på tlf. 30 48 11 00 og hør hvordan Back2Harmony.dk kan hjælpe dig.

Klinikken kan kontaktes via telefonen eller igennem vores online booking.

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

 •  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 •  +45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur

Vær social

 

 

 

 

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

 • Klinik åbningstider
  Mandag 08.00 - 18.00
  Tirsdag kun efter personlig aftale
  Onsdag 10:00 - 19.00
  Torsdag kun efter personlig aftale
  Fredag 08:00 - 18.00