Akupunktur er en tillidssag

  • B2H underside 39

Jeg hedder Boy Bork Ejderskov og er født i 1960. Jeg er Registreret Akupunktør RAB, færdiggjorde min grunduddannelse som akupunktør fra Helseskolen i Søborg 2002.

Jeg begyndte at interessere mig for akupunktur i 1998 pga. at jeg blev ramt af ondartet lymfekræft. Jeg havde behov for at finde en behandling der kunne afhjælpe bivirkningerne ved kemoterapi og strålebehandling uden mere medicin. Akupunkturen hjalp mig samtidigt på en lang række andre områder. Derfor valgte jeg at påbegynde uddannelsen. Løbende er jeg derefter blevet efteruddannet år efter år med kontrol fra Sundhedsstyrelsen.

Det falder mig let og naturligt at sætte mig i klienternes situation, derfor smitter det positivt af på behandlingsresultatet. Ro, forståelse og tillid fra start giver et godt udgangspunkt i behandlingsforløbet.

Jeg har udført rigtig mange akupunktur behandlinger på klienter, der har haft meget forskelligartede problemer og derigennem opnået en stor erfaring. Min ekspertise, viden og forståelse på akupunktur området er derfor bred og dyb.

Jeg benytter Traditionel Klassisk Akupunktur i den daglige behandling. Jeg har igennem årene specialiseret mig på kræftområdet generelt. Læs om dine muligheder med akupunktur i sidemenuen.

På brancheforeningens Danske Akupunktørers hjemmeside kan du læse om alle de krav, der stilles til mig som Registreret Akupunktør RAB. F.eks. hvad der kræves af uddannelse i anatomi, fysiologi, psykologi, sygdomslære, førstehjælp, akupunktur og klinikerfaring. Jeg er forsikringsdækket gennem brancheforeningen. Dette er din sikkerhed.

Vigtigt før du vælger din akupunktør

Da akupunkturfaget ikke er autoriseret og titlen akupunktør ikke er beskyttet skal du se dig rigtig godt for inden du vælger din akupunktør. Kig efter betegnelsen RAB der betyder Registreret Alternativ Behandler der er underlagt sundhedsstyrelsens regler og godkendelse, så har du et godt udgangspunkt.

Se klinikken og lokale faciliteter du bliver behandlet i her

Se tilskudsmuligheder for akupunktur behandling her 

Se klient anmeldelser om Back2Harmony Akupunktur på Trustpilot

Se den Danske, lægehåndbog om akupunktur

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det igennem vores online bookingsystem her.Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

  •  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  •  +45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur

Vær social

 

 

 

 

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

  • Klinik åbningstider
    Mandag 08.00 - 18.00
    Onsdag 10:00 - 19.00
    Fredag 08:00 - 18.00