Hælspore fjernes med akupunktur

Hælspore kan opstå i forbindelse med for meget træning, og det kan være forbundet med mange og uudholdelige smerter. Smerterne ved hælspore kan imidlertid lindres eller helt fjernes med akupunktur, og man vil mærke fremgang fra behandling til behandling.

Smerterne fra hælspore (plantar fasciitis) stammer ofte fra en lille udvækst på hælknoglen. Smerterne kommer som regel i forbindelse med en overbelastning eller slid ved løb eller anden fysisk aktivitet, hvor hælens bindevævsplads, kaldet platarfascien, er blevet generet. Smerterne kan også have oprindelse fra en betændelsestilstand fra hælpuden eller bindevævet ved hælbenet. Irriterede akillessener med inflammation vil også forekomme i dette tilfælde.

Hælspore-smerterne er især mærkbare ved belastning af hælen. Når man træder ned på foden, kan det gøre rigtig ondt. I begyndelsen er smerterne der kun ved belastning, men efterhånden kan smerterne også være til stede ved hvile. Med tiden kan smerterne desuden stråle ud i hele undersiden af foden. Om morgenen er smerterne værst – eller kort tid efter hvile. Bliver foden opvarmet, forsvinder smerterne typisk.

Akupunktur lindrer hælspore smerter fra gang til gang

Man kan være eksponeret ekstra meget for hælspore, hvis man har afvigende fodstilling – eksempelvis ved hulfod eller platfod. Diagnosen hælspore bliver stillet, når man mærker smerter under hælen og ømhed. Smerter ved tryk på bindevævspladens fæste på hælens knogle vil ofte udløse smerter, og det kan være tydelige tegn på hælspore.

Akupunktur er et rigtig godt redskab til at slippe af med smerterne ved hælspore. Akupunktur har omgående effekt, hvor hælsporen bliver behandlet og skaber lindring fra behandling til behandling. Der behandles til smerterne er helt væk. Nålene fra akupunktur gør, at kroppen slapper fuldstændig af, og det får inflammationen og smerten til helt at forsvinde.

Hvis man vil undgå medicinsk indtagelse og alt for mange sygedage, er løsningen en hurtig og nem behandling med akupunktur. En sundhedssikring via arbejdet dækker stort set altid behandlingen, og der er også tilskud at hente fra Sygeforsikringen danmark.

For at komme hælspore til livs bliver der behandlet omkring 30-40 minutter pr. gang, og anbefalingen er cirka to-tre behandlinger om ugen. På den måde vil man opleve den bedste effekt af akupunkturbehandlingen.

Få hælspore akupunktur hjælp på klinikken

Back2Harmony Akupunktur er det helt rigtige sted, hvis du gerne vil slippe af med hælspore og få en sjovere hverdag. Klinikken på Frederiksberg i centrum af København har stor ekspertise i at behandle klienter, der ønsker at slippe af med smerter forbundet med hælspore. Boy Bork Ejderskov er registreret akupunktør, og han står altid klar til at svare på spørgsmål eller tage en personlig samtale omkring din konkrete problemstilling.

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte klinikken, hvis du har problemer med hælspore. Du kan kontakte klinikken via telefon eller mail eller bestille en tid direkte på klinikkens online bookingsystem. Ved første booking skal der vælges ’akupunkturbehandling inkl. samtale’.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi følger vejledningen fra vores brancheforening Danske Akupunktører ang. Coronavirus Covid 19, derfor holder vi pt. helt lukket til og med 13.04.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op