Mave/tarm kan hjælpes med akupunktur

Mave/tarm-lidelser er en fælles betegnelse for alle de sygdomme, der findes i tarmene, mavesæk og spiserør. Der er altså tale om størstedelen af fordøjelsessystemet. Behandling med akupunktur kan være med til at lindre eller helt fjerne symptomer forbundet med sygdomme disse steder. Akupunktur har vist sig som den mest effektive form for alternativ behandling.

Gener i tyktarmen

Irritabel tyktarm er den ene af de sygdomme, der kan opstå i mave-/tarm-regionen. Man vil opleve smerter og uro i maven, rumlen, oppustethed, vekslende afføring og forstoppelse. Der kan også være sure opstød, hyppig luftafgang og udspilet mave. Symptomerne er særligt mærkbare, efter man har spist. Op mod 25 procent af alle kvinder lider af irritabel tyktarm, men generelt har 10 og 22 procent af alle voksne symptomer på irritabel tyktarm.

Med akupunktur bliver symptomerne ved irritabel tyktarm mindsket, da behandlingen genskaber balancen i kroppen. Akupunkturen kan skabe store resultater ved selv kroniske tilstande i mave-/tarmsystemet. Og ofte skal der ikke mere end få behandlinger til.

I forbindelse med behandlingen vil akupunktøren finde ud af, om årsagerne til lidelsen eksempelvis kan være kost, stress eller bekymringer. Er din kost ikke den rette, vil man få råd til, hvilken mad der kan få maven på ret køl igen – og dermed give akupunkturen større chance for succes.

Forstoppelse og diarre

Forstoppelse er en anden konkret sygdom i mave-/tarmsystemet. Man behøver nødvendigvis ikke bekymre sig ved forstoppelse, selv om den er kronisk eller tilbagevendende. Vand og afføringsmidler er ikke altid nok til at løse problemet, men behandling med akupunktur vil kunne hjælpe til at få ubalancen på plads.

Sygdommen kan ofte relateres til fiberfattige kostvaner, stress- og rytmeproblemer eller for lidt motion. Feber og udtørring er eksempler på andre årsager til forstoppelse. Problemet kan beskrives som en direkte ubalance mellem leveren og fordøjelsessystemet.

Diarre er ofte forårsaget af bakterier og virus fra eksempelvis fødevarer eller andre smittekilder. Ved kronisk eller hyppigt tilbagevendende diarre er der ofte gode resultater ved behandling med akupunktur. Den vil hjælpe dig med at få kontrol over afføringen. Diarre kan ske ved forskellige ubalancer og sygdomstilstande i bugspytkirtel og lever-/galdesystemet. Man kan også opleve diarre ved hormonelle og psykosomatiske lidelser.

Kvalme er også et helt konkret symptom, hvor akupunktur vil kunne hjælpe og give dig en bedre hverdag. Kvalme er især forbundet til irritabel tyktarm, og lidelsen kan også lindres eller helt fjernes med akupunktur.

Back2Harmony Akupunktur på Frederiksberg i centrum af København kan hjælpe dig, hvis du har en eller flere af ovenstående sygdomme i mave-/tarmsystemet. Boy Bork Ejderskov er registreret akupunktør, og han står klar til at hjælpe dig.

Det er altid muligt at ringe og få en uforpligtende samtale, og man kan også booke en tid direkte via klinikkens online bookingsystem. Ved første bestilling skal man vælge ’akupunkturbehandling inkl. samtale’, og så er man godt på vej til en bedre hverdag.

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt

RING 3048 1100 eller ONLINE BOOKING eller SEND E-MAIL

Åbningstider

Vi følger vejledningen fra vores brancheforening Danske Akupunktører ang. Coronavirus Covid 19, derfor holder vi pt. helt lukket til og med 13.04.20
Vi har åbent efter aftale. Men læs gerne mere om vores åbningstider.

Klinik åbningstider

  • Mandag 10.00 - 18.00
  • Tirsdag kun efter personlig aftale
  • Onsdag 8:00 - 19.00
  • Torsdag kun efter personlig aftale
  • Fredag 8:00 - 18.00

Vær social

akupunktur, akupunktør, behandling, smerte, frederiksberg, københavn

Kontakt os

Ring gerne og bestil en tid, eller gør det
igennem vores online bookingsystem her.

Back2Harmony Akupunktur
Rathsacksvej 1, st. th.
1862 Frederiksberg C, København

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 30 48 11 00

Dit førstevalg når du skal til akupunktur!


Menu

Book tid

Find vej

Ring op